Van offerte tot factuur voor bedrijven en VVE’s

Offerte aanvragen
U kunt een offerte aanvragen via telefoon, via de e-mail maar ook via het contactformulier dat u kunt vinden onder contact. Het maakt niet uit hoe u aanvraag binnenkomt, u wordt altijd snel te woord gestaan.


Werk opnemen
Wanneer u een aanvraag indient voor een offerte, bespreken we wanneer we het werk kunnen opnemen. Dit kan volgens aanwijzing ter plaatse of omschrijving van de werkzaamheden in een bestek. U kunt altijd in een persoonlijk gesprek aangeven wat uw wensen zijn.


Offerte maken
Nadat voor ons duidelijk is wat u wenst en verwacht, werken wij de offerte uit. Deze vrijblijvende offerte is met zorg en voor uw specifieke situatie opgesteld. Deze heeft u doorgaans een week later op uw bureau.

In de offerte staat een duidelijk omschrijving van het opgenomen werk en wat er precies uitgevoerd gaat worden en zo nodig een verwijzing naar het bestek. Graag hoor ik of de offerte aan uw wensen voldoet.

Wanneer de woningen ouder zijn dan twee jaar betaalt u geen 19% maar 6% BTW.


Uitvoeren werkzaamheden
Joost Brouwer Schilders is het  aanspreekpunt voor projectverantwoordelijken, bewoners of andere disciplines.

We zijn zelfredzaam in de bouwplaatsinrichting, dat wil zeggen dat we zelf zorgen voor een keetwagen, een toilet, container(s), steigers, of hoogwerker, etc. Ook kunnen we andere disciplines aansturen en opnemen in onze projectplanning.

De schilderwerkzaamheden worden door vakbekwame schilders uitgevoerd. Zij houden op een prettige manier de klant/bewoner op de hoogte van de voortgang.

We voeren de werkzaamheden zoveel mogelijk uit in de afgesproken periode. Hierbij hebben we rekening te houden met de weersomstandigheden. Als er in een periode veel regen valt, het hard waait  of er vorst is, kunnen werkzaamheden die gepland waren, vertraging oplopen. Zijn er vooraf data bekend waarop opgeleverd dient te worden, dat ontvangen we graag voortijdig een duidelijke planning zodat we daar rekening mee kunnen houden.

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden, zorgen we zo goed mogelijk voor de omgeving en de eigendommen van bewoners.  Hierbij houden we rekening met toegang tot algemene ruimtes.


Factuur
Nadat de werkzaamheden uitgevoerd zijn, ontvangt u de factuur waarop de betalingstermijn vermeld staat. De factuur dient tevens als garantiebewijs.

Bij grotere projecten verlangen we een aanvangstermijn, sturen wij termijnfacturen en blijft er een oplevertermijn staan voor na de oplevering van de werkzaamheden.

Onderhoud aan flat in Scheveningen

Bekijk de volgende pagina’s